Nacho Martín
Nacho Martín, aquest matí a la Rambla de Gavà atenent als mitjans de comunicació

Nacho Martín, candidat per Barcelona en les properes eleccions al Congrés dels Diputats del 23 de juliol, ha visitat aquest matí Gavà aprofitant que estem celebrant la nostra Festa Major de Sant Pere. Martín ha recorregut diversos ambients de la celebració acompanyat pels regidors populars gavanencs, una delegació local que estava encapçalada per la número 1 del partit a Gavà, Mónica Parés.

Martín, ja totalment capficat en precampanya electoral, ha volgut destacar que “estem en un moment important, davant d’unes eleccions que seran decisives per Espanya a on només hi ha dues opcions: o continuar amb les polítiques del “sanchismo” de degradació institucional i de la convivència, amb una situació d’encariment de la vida, amb pactes contraris a l’interès general, o bé l’alternativa que és la proposta que representa Alberto Núñez Feijóo”.

Martín ha assegurat que el seu partit “lluitarà per tal que aquestes eleccions siguin un èxit de participació i sobretot per tal que hi hagi el canvi que necessita Espanya per superar les dificultats que venim patint els darrers anys. És evident aquesta dicotomia: o més “sanchismo” o el canvi sensat, amb polítiques asserenades, de seny, de sentit comú, que representa Alberto Núñez Feijóo”.

Preguntat per la qüestió dels possibles pactes postelectorals, especialment tenint en compte els que el PP està portant a terme amb Vox a diverses administracions espanyoles després de les municipals del passat mes de maig, Martín ha assegurat que “ja veurem, segons els resultats, quina és la política de pactes, però és ben curiós que aquells que estan pactant amb absoluta normalitat a diferents administracions públiques amb partits sediciosos com ara ERC o Junts, o fins i tot amb un partit com Bildu que, al final, és el braç polític d’una banda terrorista, imposin a la resta amb qui podem pactar o no”.

El candidat popular ha anat més enllà quan ha afirmat que “no té cap sentit que el senyor Sánchez li digui al Partit Popular amb qui pot pactar quan ell ha establert una política infame de pactes a La Moncloa”. Martín, a més, ha recordat que en matèria de pactes amb altres partits “nosaltres ja hem demostrat que no posem línies vermelles, com per exemple es van posar amb el Pacte del Tinell l’any 2003, que era bàsicament l’exclusió d’un partit polític, un cordó sanitari. A nosaltres aquests cordons sanitaris no ens semblen forma de fer política, el que volem és continuar amb aquesta política de pactes que no posa línies vermelles a cap partit polític perquè això ens sembla ben poc democràtic”.

Martín també ha estat acompanyat, a banda de per la delegació gavanenca del seu partit, per altres membres que concorren a les propers eleccions del 23J com ara Josep Tutusaus, candidat del Partit Popular al Senat. Mónica Parés ha agraït a tots ells “que hagin volgut conèixer una mica més la nostra ciutat, demostrant que el Partit Popular de Gavà està a peu de carrer i que coneix a totes les entitats i tots els sectors de la ciutat”.