Gemma Badia, alcaldessa de Gavà

Podem dir amb orgull que a Gavà tenim la decoració més bonica d’aquestes festes, amb un Bosc Encantat únic com a principal reclam. Potser no tenim l’arbre més gran ni els centenars de milers de punts de llum que algunes ciutats exhibeixen en aquesta mena de competició nadalenca una mica exagerada que estem veient darrerament, però sí el Nadal el més atractiu.

En podem presumir, perquè ens agrada que tothom reconegui i admiri la nostra ciutat, i la coneguin, la visitin i la respectin. Però sobretot estem contents perquè podem gaudir a tocar de casa d’un Nadal molt especial. Un Nadal fet a l’escala de Gavà, amb la nostra personalitat, tal com som, i a més, amb una creativitat que cada any és millor que l’anterior. Per tot això, a Gavà, estem encantats amb el Nadal.

I perquè tenim unes festes plenes d’activitats. Activitats que van de Sant Nicasi a Reis, dels més grans al més petits, passant per totes les famílies, també pels joves. Posem a l’abast de tothom desenes de propostes tradicionals, festives, artístiques i culturals. I tan màgiques com l’arribada del Reis d’Orient, un altre dels esdeveniments que fan singulars les festes a Gavà. Entraran a la ciutat per la platja i just després els rebrem a la plaça Balmes amb un espectacle fantàstic. I uns dies abans, atenció, obrirem el Campament dels Carters Reials al jardí de la Torre Lluc i posarem la clau de la ciutat a l’Ajuntament, que podeu visitar abans que obri les portes de totes les cases a Melcior, Gaspar i Baltasar. No us ho perdeu.

Els Reis Mags esperen amb atenció i generositat el nostres desitjos. Especialment dels nens i les nenes, que són el tresor més gran que tenim, i que, per cert, fa poques setmanes van donar un altre exemple constituint el segon Consell d’Infants de Gavà. Però també volen fer realitat els desitjos de totes les gavanenques i de tots els gavanencs.

I quins són aquests desitjos? Salut. Feina. Pau. Justícia. Igualtat. Amor. Amistat. I fer que Gavà segueixi avançant: treballant junts per aconseguir-ho, convivint amb respecte i civisme en uns barris encara més nets, més segurs i amb més qualitat. I guanyant més oportunitats per a tothom i més dinamisme econòmic i comercial. I per això, no ho oblideu, tenim les millors botigues, els millors mercats i la millor atenció. Perquè a Gavà, el comerç ens encanta.

Som a les portes del nou any. Deixem enrere el 2023, un any que no ha estat fàcil, però la gent de Gavà hem tornat a demostrar que sabem tirar endavant, que som una ciutat treballadora, lluitadora, imaginativa, innovadora. I que volem continuar mirant al futur amb confiança, amb inconformisme, amb esperança.

 Veïnes i veïns de Gavà, us desitjo de tot cor MOLT BONES FESTES I MOLT BON 2024.