Nahiel Domenech guanya el Red Bull Dance Your Style
Nahiel Domènech ( Foto: Gianfranco Tripodo )

El gavanenc Nahiel Domènech s’ha proclamat campió en la final del show de street dance de la Red Bull Dance Your Style España celebrada a Canàries, després d’imposar-se en la batalla contra David La Posa. El jove, de només 16 anys, va fer tota una demostració de força i musicalitat, i el jurat, integrat pel públic, el va escollir, la qual cosa ell mateix denifeix com a “autèntic, difícil i a la vegada i emocinant perquè cal donar el màxim per poder conectar amb la gent” i precisa que es va sentir “molt lliure en totes les rondes”.

Domènech explicava que va començar a ballar de molt petit perquè li encantava veure a les seves cosines i això el va motivar a seguir, i sobre els dotze, tretze i catorze anys va ser quan va descobrir el món de les battles i va començar a formar-se i viatjar pel món.

Ara Nahiel Domènech té un altre repte en l’horitzó: viatjar a Alemanya per disputar la Final Mundial el 4 de novembre, on haurà d’enfrontar-se a alguns dels millors ballarins d’estils urbans del planeta, una fita que segons explica afronta “amb molta il·lusió i també amb confinaça perquè estic acostumat a batallar amb adultos de manera internacional. Serà una experiencia i una oportunitat molt bona i aniré a per totes”