Najat Driouech visita Gavà
Najat Driouech i Badr Bourbah, al centre, amb els tres regidors d'ERC-Gavà i representants de la comunitat musulmana local.

La diputada d’ERC al Parlament, Najat Driouech Ben Moussa, va visitar dilluns Gavà per mantenir una trobada amb representants de la comunitat musulmana de la ciutat. A la reunió, celebrada a la sala d’actes de la Torre Lluch, hi van participar també els tres regidors municipals d’Esquerra, Albert Massana, Marta Jiménez i Andreu Pérez (fotografia adjunta).

ERC explica que “durant la trobada es van comentar les diferents problemàtiques d’aquesta comunitat amb l’objectiu de canalitzar-les des de l’Ajuntament i el Parlament” i que els assistents, entre qui hi havia el president del col·lectiu musulmà local, Badr Bourbah Yousfi, “van mostrar la seva voluntat d’implicar-se més en la xarxa social gavanenca sense renunciar, com la resta de ciutadans, a la seva cultura pròpia”.

Esquerra precisa que “també es va parlar de com augmentar la participació dels musulmans en les activitats de les associacions locals i en les Associacions de Mares i Pares d’Alumnes (Ampes) de les escoles, i es van comentar les dificultats econòmiques que pateixen molts immigrants i es va debatre sobre com facilitar-ne la integració social”.

De la reunió en va sorgir “la necessitat de fer-ne una altra ben aviat, amb més membres de la comunitat, especialment dones i joves, per tal d’implicar-los més en la vida col·lectiva local i millorar les seves perspectives d’integració laboral”.