Natural Mystic a Gavà

Natural Mystic, una banda tribut a Bob Marley & The Wailers nascuda a Gavà, actuarà aquest divendres, a partir de les 22 hores, a Gavà. Es tracta del primer concert d’aquest grup fundat al novembre passat per Antonio Berbel i que agrupa músics de diferents orígens com Ghana, Nigeria, Brasil. Berbel precisa que “difondre el missatge musical i líric de Bob Marley, avui, és més necessari que mai” i per això, conviden tothom “a aquesta celebració al voltant de la seva obra que és i serà per sempre universal i patrimoni de la humanitat”.

El grup subratlla que “des del respecte cap a una figura tan admirada i influent com Bob Marley i la humilitat, ofeim un repertori que combina cançons populars de Bob Marley alhora que introdueixen unes altres no tan populars però importants per entendre la seva trajectòria musical i espiritual”.

El concert assegura “festa, música, ball i celebració mantenint el so “roots” i antic de les cançons, mantenint-se en el so jamaicà i antic”.

Antonio Berbel diu que es tracta d’un projecte que li surt “del cor” i convida al públic a “cantar” amb ells. També afirma que està motivat per “fer més gran el projecte” amb l’objectiu de “tocar arreu d’Europa” i avança que una altra idea és crear una acadèmia de música on es prioritzi la formació del reggae com a estuil musical entre els joves”

L’actuació de Natural Mystic tindrà lloc al Jardí de la Torre Lluc, dins el cicle “Música amb arrels”.