bazar-161115

bazar-161115Bazar del Niño compleix 50 anys.

Bazar del Niño compleix 50 anys

Per commemorar l’efemèride, aquestabotiga de venda joguines, avui denominada Somnis, rifarà un viatge a Eurodisney entre els seus clients

Bazar del Niño, la coneguda botiga de venda de joguines de Gavà compleix, aquest dilluns,  50 anys de vida. El comerç que, des d’uns anys ençà treballa adherit a la cadena Somnis, vol commemorar l’efemèride amb els seus clients i, per aquesta raó, han decidit fer un sorteig d’un viatge a Eurodisney per a una família. Segons la seva propietària, Juanita Magaña, “volíem fer quelcom atractiu per el poble perquè, mig segle d’existència no és qualsevol cosa”.

 

I és que és ben cert que no hi ha gaires botigues que puguin acreditar tants anys de funcionament al municipi. Els inicis d’aquest establiment situat al carrer Sant Pere, 68, segons assegura Juanita Magaña, “com en qualsevol negoci que es posa en marxa no van ser fàcils. A més, en aquells temps, al 1965, la nostra ubicació era allunyada del centre perquè el poble no era tan gran com ara. Vam lluitar i, amb molta paciència i dedicació ens en vam sortir”, i tot i que reconeix que “hi han hagut èpoques millors que altres, entem contents”.

 

Durant aquest 50 anys, la Juanita diu que “hem vist tancar fabricants importants, mentre que altres empreses han sortit t i altres s’han consolidat, com és el cas de Nenuco o les nines Nancy i Barbye”. Magaña també afirma haver vist evolucionar les joguines, “ara hi ha molta electrònica i els infants de seguida estan preparats per fer servir ordinadors i tauletes”.


Sobre el futur Bazar del Niño espera seguir i, si pot ser “arribar a complir 100 anys”.