Els interessats en el tema poden contactar a través de les xarxes socials amb @gavajo
Els interessats en el tema poden contactar a través de les xarxes socials amb @gavajove

Una nova comissió ha sorgit a l’Espai Jove La Casa Gran vinculada a la cultura del manga i de l’anime amb la col·laboració de la Biblioteca Josep Soler Vidal. Aquesta comissió, formada per joves interessats en aquest àmbit i joves que venen de la Comissió de Cosplay, Comissió grafiti i de la Comissió cultura i entreteniment coreà, s’inspira en esdeveniments com el Saló del Manga de Barcelona —ara MangaBCN—, tot un referent per als i les joves.

El manga i l’anime són dos formats d’origen japonès que estan triomfant a tot el món. Amb gran quantitat i qualitat d’històries de tota mena, actualment el còmic i l’animació nipona són molt presents a les nostres biblioteques, als videojocs, a les plataformes digitals i a les escoles. Un hobby que fomenta la lectura, la passió per dibuixar, la de crear noves històries i vestir-se com els personatges favorits.

La Comissió Sakura Fest s’ha creat amb la finalitat d’idear i organitzar una jornada dedicada al món otaku i donar-li visibilitat. Aquesta jornada, que es preveu desenvolupar el mes de març, inclouria tallers, concursos, espectacles, xerrades, espais de lectura, estand d’artistes locals i de venda de productes, zona grafiti i molt més.

Si estàs interessat o interessada en la cultura de l’anime i del manga i vols participar en la creació d’aquest acte temàtic a la ciutat, pots posar-te en contacte a través de les xarxes socials amb @gavajove per mostrar aquest interès i així vincular-te a la comissió.