Waterfest
Els nens viuen intensament la Waterfest de la Festa Major

Com ja és tradicional, la plaça Balmes ha acollit aquest matí la Waterfest, un circuit obert d’instal·lacions on l’aigua és la protagonista. Hi havia dos tobogans inflables, dues piscines per a nadons, un petit taller de bombolles de sabó, un túnel horitzontal pels més petits on podien passar caminant mentre eren remullats, i tot plegat ha acabat amb la tradicional festa de l’escuma.

Centenars de famílies han visitat aquestes instal·lacions amb els seus fills per tal de passar una estona sota l’aigua, cosa que amb l’onada de calor va bé no només als més petits sinó realment a tothom.

Per exemple, l’Aina i el Joel, que tenen vuit anys tots dos, ens han comentat que els sembla “molt bé que l’Ajuntament posi aquests tobogans perquè és molt divertit”. Sandra Carrillo, de la seva banda, anava amb el seu fill Marc, de dos anys, i ens ha explicat que “és una bona idea que, a banda dels tobogans, hi hagi aquestes mini-piscines pels bebès, així ells també poden tenir contacte amb l’aigua”.

Laura Valls, de la seva banda, portava a la seva filla que també es diu Laura i ens ha mostrat la seva satisfacció per una iniciativa “que és un triomf assegurat ja que a tots els infants els hi agrada jugar amb l’aigua i tirar-se per tobogans mentre els remullen, és una activitat molt divertida en la que gaudeixen ells i gaudim els pares veient-los”.