Waterfest
Els nens viuen intensament la Waterfest de la Festa Major

Com ja és tradicional, la plaça Balmes ha acollit aquest matí la Waterfest, un circuit obert d’instal·lacions on l’aigua és la protagonista. Hi havia dos tobogans inflables, dues piscines per a nadons, un petit taller de bombolles de sabó, i tot plegat ha acabat amb la tradicional festa de l’escuma.

Tot i la presència d’un núvol que ha fet la guitza en alguns moments, la intensa calor ha fet d’aquest un matí propici per a que els més petits gaudeixin de valent amb les instal·lacions d’aigua.

Així ens ho han manifestat, per exemple, la Brugués i el Pere, de nou i set anys respectivament, que els sembla “molt bé que l’Ajuntament posi aquests tobogans perquè és molt divertit”. Txema Núñez, de la seva banda, anava amb el seu fill Mario, de tres anys, i ens ha explicat que el Waterfest “és una bona iniciativa pels nens perquè amb la calor que fa i amb l’aigua ells s’ho passen molt bé”.

Montse Peleato portava a la seva filla Aina de gairebé 4 anys i també ens ha mostrat la seva satisfacció per una iniciativa “fantàstica que és una mena d’adaptació de la festa al que els hi agrada als infants per tal que ells també s’ho passin bé”. Silvia Madrid, que portava als seus fills de 2 i 5 anys, també estava molt contenta amb aquesta iniciativa “que és molt divertida i que permet als petits gaudir molt amb l’aigua i passar un matí molt divertit”.