Nerea a Tu cara me suena
Nerea Rodríguez.

Nerea Rodríguez debutarà aquest divendres a “Tu cara me suena”, el popular programa de televisió que arrenca la seva vuitena temporada. La gavanenca concursarà al costat de Mario Vaquerizo, Belinda Washington, El Monaguillo, Rocío Madrid, Cristina Ramos, María Isabel, Jorge González i Gemeliers. Manel Fuentes serà novament el presentador d’aquest talent show produït per Atresmedia TV i com a jurat repetiran Carlos Latre, Lolita, Chenoa i Àngel Llàcer

Val adir, que en la seva darrera edició, que va finalitzar el mes de febrer passat, el concurs va aconseguir un 20,2% de quota de pantalla amb una mitjana de 2,6 milions d’espectadors. Les dades, des del seu inici, han acompanyat al programa amb una mitjana d’un 20,5% de quota de pantalla amb tres milions d’espectadors. “Tu cara me suena” és el talent show amb més edicions emeses de manera ininterrompuda, a més és el format espanyol que més ha viatjat per tot el món, amb versions en més de 50 països.

Nerea Rodríguez s’ha confessat fidel seguidora del concurs des de que tenia només 12 anys i assegura que la seva interpretació favorita de totes les edicions “és la de Roko imitant Nancy Sinatra”. La gavanenca precisa que “com atractiu m’atrau poder posar-me en la pell d’altres personatges i tot i que afirma que “el meu principal objectiu no és guanyar aniré a per totes i si ho aconsegueixo que sigui perquè ho he merescut fent bones actuacions”.