Nerea brilla fent de Zara Larsson
Nerea brilla fent de Zara Larsson

Nerea Rodríguez ens va fer viatjar divendres fins a Suècia amb la seva increïble actuació de Zara Larsson en la quarta gala del popular concurs d’Antena 3 ‘Tu cara me suena’. La gavanenca va ser la primera en cantar trencant el gel amb bona nota amb una interpretació on va haver de fugir de la seva pròpia imatge seguint els consells d’Àngel Llàcer durant els assajos.

El primer que va haver de treballat l’ex-concursant de ‘Operación Triumfo 2017’ va ser la manera de caminar. L’entrada havia de ser la d’una estrella, i això va ser quelcom en el que van insistir tant Àngel Llàcer com Miryam Benedited, mentre Arnau Vilà li va demanar elegància i entrar trencant la pista.

Una vegada acabada l’actuació el jurat va lloar el resultat de la seva feina. Chenoa destacava el nivell d’afinació “difícil de mantenir mentre es balla” precisant que “no has fallat cap nota i s’ha notat que t’ho has passat bé”. Carlos Latre, després de dir-li que “cada vegada et vas superant. L’actuació ha estat espectacular” la va fefinir com “un motor dièsel” i li va demanar que s’arrisqui més en les imitacions.

Al final, Rodríguez va obtenir 39 punts per part del jurat, i 8 del públic, en una gala que va guanyar María Isabel després de brillar amb la seva imitació de la Oreja de Van Gogh. La cantant va donar el premi de 3000 euros a la Protectora d’Animals i Plantes d’Ayamonte, una associació sense ànim de lucre que denuncia l’abandonament i maltractament dels animals, promou la defensa dels mateixos i gestiona el centre d’acolliment i adopció.

Divendres vinent, Nerea Rodríguez, a qui li va sortit la opció de “Porta un amic comptarà amb Raoul Vázquez per a interpretar ‘Señorita’ de Shawn Mendes i Camila Cabello.