Nerea expulsada a Operación Triumfo

La gavanenca Nerea Rodríguez ha conclòs, aquest dilluns, la seva aventura televisiva a Operación Triumfo. La nostra artista que, aquesta setmana estava nominada juntament amb Agoney va resultar finalment expulsada a la gala en comptabilitzar el suport del 47% dels vots del públic, enfront el 53% del canari.

La jove es va mostrar “trista per haver de marxar” però a la vegada “feliç” perquè es queda, a qui considera, “un germà estimat”.

Bona actuació

Tot i això, l’actuació de Nerea va estar a l’alçada cantant una cançó difícil com “Listen” de Beyoncé. Després de la seva interpretació i la del seu company nominat, el jurat, de veu de Noemí Galera assegurava que “estem molt emocionats. dos jovenets… Avui han demostrat que són dos grans artistes. Podeu estar orgullosíssims de la vostra actuació. Heu donat el 100%”.

D’altra banda, com Nerea ja no està a l’Acadèmia, podrà participar, amb la resta dels seus companys expulsats, a la gala dels Premis Forqué, que se celebrarà aquest dissabte a Saragossa.

També cal recordar que, el candidat espanyol per Eurovisió serà triat el proper 29 de gener en una gala especial d’OT, on el públic podrà votar pel seu favorit entre els cinc finalistes del programa.

Una setmana abans, el 23 de gener, es coneixeran els temes que cantaran cadascun d’ells, composats per diferents i reconeguts autors.