Nerea Rodríguez canta en nom de les princeses Disney
Nerea Rodríguez

La cantant de Gavà, Nerea Rodríguez ha estat la triada per la posar la veu al primer himne dedicat a les Princeses Disney. El tema titulat ‘Desde ya’ s’encabeix en la campanya Disney Princess Celebration i amb ell la factoria d’animació vol transmetre els valors més importants de les princeses com la valentia, la bondat o la superació personal.

La cançó s’ha versionat en més de 19 països i per a l’edició en castellà s’ha comptat amb Nerea Rodríguez. La versió original, “Starting Now”, està interpretada per la guanyadora d’un Grammy, Brandi i ja està disponible en diferents plataformes.

Nerea Rodríguez ha explicat a Europa Press que “la majoria de gent que em coneix sap que sóc molt fan de Disney. De les pel·lícules, de la seva música i de tot en general. Per a mi ha estat un honor poder treballar en aquest projecte, alguna cosa que sempre he volgut i he gaudit d’aquesta oportunitat. Aquest tema li podria dedicar a totes les dones i a totes les nenes que algun dia seran dones que tenen tots aquests valors i que s’atreveixen a lluitar pel que volen i pels seus somnis i per aconseguir els seus objectius”.

A més de l’himne, la campanya va arrencar el passat 4 de maig amb el llançament de 14 noves històries de les Princeses Disney en format e-book sota el nom “Contes per a nenes valentes”. El llibre digital, a més de mostrar noves històries mai revelades fins al moment, inclou noves il·lustracions de diversos artistes internacionals. Així mateix, cada conte corresponent a una Princesa en particular, està dedicat a una nena, la història personal de la qual suposa un exemple de superació.