Nerea Rodríguez convertida en Alicia Keys
Nerea Rodríguez convertida en Alicia Keys

La cantant de Gavà Nerea Rodríguez segueix superant-se setmana rere setmana a “Tu cara me suena”. Aquest passat divendres, en la novena gala del programa d’Antena 3, la jove es va posar en la pell d’Alicia Keys per interpretar “Fallin” no només cantant, sinó també tocant el piano en directe, circumstància que el jurat va destacar positivament. Chenoa va parlar del que costa cantar i tocar en directe i va donar l’enhorabona al cor que va acompanyar Nerea durant tota l’actuació i a ella mateixa pel treball fet amb la veu afirmant que va qualificar de ” matrícula d’honor”.

En aquest mateix moment, la cantant es va abraçar al presentador, Manel Fuentes, i va començar a plorar just abans de rebre una gran ovació per part del públic. Chenoa es va aixecar per abraçar-la i recordar-li el bé que ho havia fet. “Són moltíssimes coses”, ha començat dient la concursant per a explicar que “el treball de caracterització ha estat llarguíssim” i que totes les trenes que han cobert el seu pèl durant tota la nit li feien bastant mal.

També va fer referència a tot el treball i l’estrès que hi ha darrere de cada número. “Avui jo tenia molta pressió per tocar el piano”, Fuentes li va donar suport, referint-se a la tensió acumulada que poden sentir tots els participants en alguna ocasió i la va felicitar pel bé que ho havia fet.

Carlos Latre també va voler valorar la seva imitació destacant la qualitat de l’actuació. I Àngel Llàcer va posar el toc d’humor al moment i Amb la perruca amb la qual sol fer de Lolita, ha ocupat el lloc de la seva companya i ha començat a imitar les explicacions sobre la seva absència.

La guanyadora de la gala va ser Rocío Madrid, amb la imitació de ‘Shallow’

Val a dir que en polsador Nerea Rodríguez va caure en la casella ‘Training Vip’ i vindrà a ‘Tu cara me suena’ la pròpia Natalia (‘OT 1’).