Nerea Rodríguez es converteix en Soledad Giménez
Nerea Rodríguez va imitar Soledad Giménez.

Nerea Rodríguez es va convertir divendres en Soledad Giménez, la cantant de Presuntos Implicados en la tercera de les gales del concurs televisiu d’Antena 3 “Tu me suena”. La gavanenca va rebre molt bones crítiques i puntuació per part del jurat, qui va destacar la seva bona feina en una imitació que van qualificar de “molt complicada”.

Rodríguez, qui d’inici assegurava que no es veia gens afavorida amb la perruca i que fins i tot es va “posar a plorar el primer cop que me la va posar perquè estava molt lletja” va entregar-se del tot durant la interpretació del tema “Todas las flores”. Durant la setmana d’assajos l’artista de Gavà havia precisat els aspectes que més li preocupaven d’aquesta cançó que titllava de “molt bonica i important” i que passaven per “ser capaç de saber plasmar la màgia que Giménez transmet, tant vocalment com en els gestos”.

Nerea Rodríguez, qui va dedicar el tema a Ana Guerra i Amaia, i a totes les seves noies de “La llamada” va estar alçada, tot i que, al final, i gràcies als vots del públic, la gala la va guanyar Mario Vaquerizo amb la seva imitació de John Travolta, amb Eva Soriano com a Olivia Newton-John, cantant “Summer nights” de “Grease”.

Divendres vinent, en la quarta gala del programa, Nerea Rodríguez serà Zara Larsson.