Nerea Rodríguez guanya imitant Rosalía
Un dels moments de l'actuació.

L’artista de Gavà, Nerea Rodríguez va resultar la guanyadora de la gala número 13 de “Tu cara me suena” imitant a Rosalía i la seva cançó Bagdag. El programa era el primer dels enregistrats a plató després de la llargada aturada per la pandèmia i es va fer seguint totes les mesures de seguretat per evitar contagis.

Val a dir que, després de les votacions del jurat i del públic, Nerea i Cristina Ramos tenien un empat a punts que van desfer la resta de concursants decantant-se per una de les dues. Finalment, l’ex-concursant de Operación Triumfo es va emportar la victòria i va acceptar els 3.000 euros del premi amb dedicatòria especial per a Ramos: “Conec molt poques dones en el món que siguin capaces de fer el que has fet”, li deia a la seva companya d’edició, abans d’anunciar que enviaria l’import econòmic a la Fundació Santuari Gaia, que es dedica al rescat d’animals que han treballat en granges assegurant que “havia pensat a donar-ho a la recerca del covid, que és una cosa molt actual. Però això ara mateix té tota la nostra atenció i tots els nostres diners entre cometes. Però hi ha altres causes que a vegades s’obliden”.

Amb aquest triomf Nerea s’adjudica la tercera victòria del concurs en què ha assegurat “ha resultat molt especial i emotiu, perquè suposava el retorn amb els companys després de tant de temps”.