Nerea Rodríguez imita Meghan Trainor
Nerea Rodríguez va imitar Meghan Trainor

Nerea Rodríguez va cantar divendres al seu ‘Dear future husband’ ficada en la pell de gavaa en la setena gala de la vuitena edició de “Tu cara me suena” d’Antena 3. Àngel Llàcer li precisava que l’artista a la qual imitava té “com un aire de nena fatxenda” que ja posseeix la pròpia Nerea mentre que en els assajos previs Miryam Benedited li ha concretar com treballen les hostesses de vol per tal que la gavanenca pogués reproduir els gestos a la perfecció i aconsegueixin un número d’allò “més cuqui”.

Nerea va aconseguir 28 punts per part del jurat i 5 del públic en una gala que, al final, va guanyar Belinda Washington amb el ple de màximes puntuacions del públic i jurat després de realitzar una molt bona imitació de ‘Dance Monkeys’, la cançó amb la qual Tones & I s’ha vitalitzat en les xarxes socials.

Propera gala

Divendres vinent els concursants s’enfrontaran a cançons que han posat banda sonora als programes i sèries d’Antena 3. És a dir, cantaran temes de sintonies o imitaran actuacions destacades d’alguns dels formats històrics de la cadena.

“Tu cara me suena” viurà en la vuitena gala del pròxim divendres 28 de febrer un programa molt especial amb un especial dedicat al 30 aniversari d’Antena 3 on els concursants homenatjaran els moments memorables al llarg de la història de la cadena. És a dir, cantaran temes de sintonies o imitaran actuacions destacades d’alguns dels formats històrics de la cadena i es comptarà amb convidats estel·lars.

Així Nerea Rodríguez, recordarà “La noche de Jesús Hermida, un programa, que per la seva joventut assegura que no coneix.