Nerea segona a la final de Tu cara me suena
Nerera imitant Aguilera amb "Beautiful"

La gavanenca Nerea Rodríguez ha aconseguit la segona posició en la final de la gala del concurs d’Antena 3 “Tu cara de me suena”. Rodríguez va obtenir el 34% dels vots, interpretant “Beautiful” de Christina Aguilera, només un 2% menys que el guanyador d’aquesta 8ª edició, Jorge González qui, després de mostrar-se eufòric, va anunciar que compartia el premi amb la resta de participants.

El presentador del programa, Manel Fuentes, va elogiar Nerea per “ser la benjamina del grup i haver fet una grandíssima edició”. La jove també va rebre les lloances del jurat pel seu progrés al llarg del talent show i va admetre estar “molt contenta perquè el concurs ha estat preciós”. També va donar les gràcies a totes les persones que l’havien recolzat, assegurant que “encara em continua semblant impactant que hi hagi gent que es molesti a votar per mi”.

Rodríguez va recordar llavors quan Àngel Llàcer li havia comentat “que tenia moltes ganes d’escoltar el meu projecte. I puc dir ja que, el mes que ve, trauré el primer single del meu nou treball”, va anunciar Nerea, emocionada i il·lusionada, rebent l’aplaudiment del públic i dels seus companys i va assegurar que “s’acaba una etapa molt important per a mi, que ha estat, Tu cara me suena i comença una altra, en la qual intentaré dedicar-hi tot el meu amor i ànima”

L’artista també va dir, a través d’un vídeo emès abans de la seva actuació en la final, que “estar al programa era un somni de la meva infantesa, però no pensava que fos coneguda com per venir. Al final, no sé com va passar tot i vaig aconseguir estar en aquesta edició. També va admetre que “el programa m’ha sorprès en tot moment: des del talent dels meus companys, fins a l’oportunitat de poder fer cada actuació o el poder confiar en mi. Em fa molta pena que s’acabi. Em quedaria més gales, m’heu fet molt feliç, gràcies per tot”, i es va mostrar agraïda amb l’equip del programa “per l’oportunitat, per tractar-nos tan bé, per ser tan generosos”.