Neus Ciruelos es proclama campiona de la Jean Bouin
Neus Ciruelos es proclama campiona de la Jean Bouin

La jove Neus Ciruelos s’ha proclamat campiona de la present edició de la mítica cursa Jean Bouin, en la categoria sub-14, celebrada el passat 27 de novembre a les Fonts de Montjuïc. La integrant del Gavà Triatló va superar la distància de 2400 metres en un temps de 8 minuts i 10, segons fent dues voltes al circuit.

Ciruelos, que és una de les joves promeses de l’entitat local, ha aconseguit diversos podis i reconeixement en diferents proves de triatló, i de fet, és Campiona de Catalunya de Triatló Infantil.

Des del club asseguren que “esdevé un orgull poder comptar aquest perfil d’esportistes que, amb el seu esforç i constància, aconsegueixen aquest seguit de triomfs per sobre d’altres esportistes dedicats exclusivament l’atletisme”.

Des del Gavà Triatló precisen que “sempre ens hem distingit per comptar amb una de les millors escoles de triatló dels últims anys a nivell autonòmic. Tenim diversos esportistes que destaquen, com Carla Ciruelos, germana de la Neus, que també ja fet diversos podis en els campionats catalans en categoria juvenil

A l’actualitat, el club compta amb una seixantena de socis de totes les categories i, aquesta temporada, tenen previst col·laborar amb el Club Flor de Diablillos, amb nivell nacional i amb seus a Tarragona i a Madrid, amb la voluntat de donar un salt de qualitat per als esportistes locals.

Des del club precisen que els triomf de Ciruelos són fruit de la seva “empenta i esforç, ja que dedica dues hores al dia a entrenar la qual cosa li suposa, a més, un gran esperit de sacrifici perquè cal que s’ho compagini amb els estudis”.