No al Pla de Ponent participarà en la reunió de SOS Baix Llobregat
No al Pla de Ponent participarà en la reunió de SOS Baix Llobregat

La plataforma ciutadana “No, al Pla de Ponent” serà una de les entitats que participarà aquest dissabte en la primera assemblea presencial de SOS Baix Llobregat i L’Hospitalet que tindrà lloc a Sant Boi.

En l’esmentada trobada que porta com a lema “Baix Llobregat i L’Hospitalet, a on vas?” es decidiran els pròxims passos en l’impuls de les diferents lluites locals i en la suma d’esforços contra els projectes i macroprojectes urbanístics que amenacin el futur de la comarca”.

La reunió es farà a l’Ateneu Santboià i estarà oberta a la participació de totes les persones i sectors que en aquests moments senten “preocupació” per la situació en el territori.

L’assemblea començarà a les 10 hores amb una fira d’entitats amb paradetes de llibres, material formatiu i marxandatge, seguit, a les 11 hores de tallers simultanis on es debatran i parlaran dels temes que preocupen les entitats.

Per a finalitzar, a les 12.30 hores començarà l’assemblea oberta on es presentaran breument els resultats dels tallers i Jaume Grau, d’Ecologistes en Acció del Baix Llobregat, presentarà l’activitat de SOS Baix Llobregat i L’Hospitalet des que es va presentar públicament a la Colònia Güell farà uns vint mesos.