Albert Massana, portaveu del grup municipal d'ERC
Albert Massana, portaveu del grup municipal d'ERC

 Com s’ha vist, la repressió no serveix per aturar la voluntat democràtica i la voluntat de decidir del poble català. Per molt que brami la dreta, el PP, Ciudadanos o Vox, seguim dempeus, i seguirem. I les seves proclames grotesques i la farsa del judici només serveixen per fer-nos créixer. Els demòcrates cada cop som més dels que diuen i volen. I malfiem-nos dels socialistes. Per molta cara amable que posin, recordeu que el 2016 el PSOE va pactar amb Ciudadanos per intentar la investidura de Sánchez. Qui garanteix que no ho tornaria a fer? Ens tornarem a creure els del «apoyaré»? Ens tornarem a creure els que van aprovar el 155? Ens tornarem a creure els del PSOE d’en Borrell?

Cal donar solucions als greus problemes que té el poble treballador: desnonaments, salaris i pensions que cauen, inversions promeses i no executades, el greu ofegament en sanitat i ensenyament públics. Les receptes neoliberals de la dreta populista no serveixen: són les que ens han portat a la crisi. Cal aplicar polítiques d’esquerres. I només ho aconseguirem si el PSOE amb la dreta no suma i es veu obligat a pactar amb nosaltres. Nosaltres som la garantia per impedir un govern de dretes.

A Gavà, cal solucionar aspectes en l’aparcament, neteja, via pública, protecció als animals i al medi ambient, cultura i igualtat. Cal exigir la resposta a les demandes socials i les tenim. Plantem cara a la repressió governant i defensant els drets i les llibertats, la democràcia i la voluntat del poble, fent polítiques republicanes.

L’única esquerra que pot parar de debò la dreta és ERC. La resta són falòrnies