Mónica Parés, portavoz del Grupo municipal del PPC
Mónica Parés, portavoz del Grupo municipal del PPC

Escric aquest article mentre escolto a les notícies del dia declaracions  de dirigents socialistes a una festa que celebren cada any a la nostra ciutat. Més enllà del míting per als seus simpatitzants, sentim que la desesperació s’ha apropiat del seu discurs arreu on van.

Però aquí, a Gavà, qui realment viu desesperat, neguitós i mirant el futur amb incertesa són els nostres veïns i veïnes.  
Podem ben dir que una part és deguda al context general del país, però una altra es deu a la situació que vivim en el dia a dia de la nostra ciutat. Aquí és el govern municipal el que per manca d’idees, idees improvisades o idees acomodades ha fet que una ciutat com hauria de ser Gavà, pionera, no tingui projectes i propostes que palpem als nostres carrers.

Ens poden fer reconeixents internacionals però calen polítiques municipals reals.
Des del Partit Popular ho tenim clar. Queden pocs mesos per a les eleccions municipals: seran l’examen final del curs que comença.

L’iniciem al vostre costat, escoltant les vostès reclamacions i amb la il·lusió amb la qual es treballa quan creus en la constància, la perseverança i l’esforç.
Tenim uns eixos de treball que mantindrem tot el curs: persones, economia, neteja, seguretat i mobilitat.

No fem grans descobriments, som gent previsible i tenim previst comptar amb molts de vosaltres en aquest camí per tornar a posar la nostra ciutat ciutat al capdavant dels municipis del país