Nou club de lectura a la biblioteca
Nou club de lectura a la biblioteca

La biblioteca Josep Soler Vidal està a punt d’estrenar un nou club de lectura especialitzat en novel·la romàntica, la primera sessió del qual tindrà lloc dimecres 26 d’abril, a les 18.30 h, a la sala d’actes. S’hi comentarà el llibre “Churros con chocolate” de l’escriptora gavanenca Tessa Cooper, que ha impulsat la creació del club juntament amb la biblioteca.

Per a participar-hi, només cal passar per aquest equipament municipal i recollir el llibre, que es prestarà de forma gratuïta. També us hi podeu inscriure per telèfon al 932 639 230, o per correu electrònic a l’adreça b.gava.jsv@diba.cat. Les trobades es duran a terme l’últim dimecres de cada mes, a les 18.30 h.

El club de novel·la romàntica neix amb la idea de reivindicar aquest gènere, sovint menystingut, i reunir persones que gaudeixen llegint literatura rosa i novel·les romàntiques de forma desacomplexada.

Adjuntem el contacte de Tessa Cooper (pseudònim de Raquel Haro) per si és del vostre interès posar-vos-hi en contacte: tessacooperescritora@gmail.com