Com a novetat per al 2022, les Biblioteques de Gavà preparen un nou club de lectura adreçat a joves d’entre 12 i 16 anys. Es tracta, expliquen des de les biblioteques, “d’un espai de trobada alternatiu per a joves que els apassiona la lectura on, a més, podran practicar una nova forma de llegir, més divertida i dinàmica”.

Conduït per l’especialista en dinamització lectora Marta Martí, s’hi llegiran principalment novel·les, tot i que també hi tindran cabuda altres formats com el còmic o l’àlbum il·lustrat, sempre tractant temes d’interès i d’actualitat per als participants com les relacions socials o familiars, els feminismes o la diversitat de gèneres, el món futur, les històries d’herois i heroïnes, així com obres d’autors nacionals i estrangers. Tots els exemplars seran proporcionats per la biblioteca.

La iniciativa, que es durà a terme a la Biblioteca Josep Soler Vidal, s’estrenarà el pròxim 27 de gener i continuarà cada últim dijous de mes, a les 17.30 h. Podeu realitzar la inscripció des d’ara mateix trucant al 932 639 230 o enviant un correu electrònic a l’adreça b.gava.jsv@diba.cat.

En la seva aposta per fomentar la lectura a la ciutat, les Biblioteques de Gavà ofereixen un ampli ventall de clubs i experiències vinculades amb la literatura com ara les trobades amb autors d’aquí i de fora, sortides al teatre, rutes literàries, visites a editorials, visites a salons i exposicions, etc.

Podeu demanar-ne més informació a les mateixes biblioteques o subscriure-us al butlletí electrònic a través del web www.aladi.diba.cat, entrant a l’espai “El meu compte”.