Nou conveni entre Ajuntament i Wow Gavà
Nou conveni entre Ajuntament i Wow Gavà

Aquest dimarts, s’ha formalitzat un nou conveni de col·laboració entre el consistori i l’associació de comerciants WOW Gavà dotat amb 26.600 euros per reforçar la seva capacitat i comptar amb millor suport tècnic i professional, fomentar l’associacionisme, donar un impuls a les seves activitats i impulsar noves accions relacionades amb la digitalització dels establiments.

L’alcaldessa Gemma Badia ha assegurat que “l’associacionisme és importantíssim per tal de poder tirar endavant un teixit comercial com el de Gavà i mirar al futur, cap a les noves tecnologies, la digitalització i els nous mercats”.

Raúl Valle, president de WOW Gavà, ha assegurat que “amb aquest acord podrem continuar endavant, perquè el comerç és quelcom que dona vida i seguretat als nostres carrers i genera activitat econòmica, la qual cosa és molt important per la ciutat. Des de WOW Gavà treballem perquè tots els nostres associats estiguin assessorats, recolzats i per poder fer una dinamització potent”.

Actualment, WOW Gavà, entitat fundada el 2019, continua creixent i s’acosta ja als 120 comerços associats. L’ens compta amb una àmplia agenda d’activitats al llarg de l’any per fomentar el comerç local.