handbol-200215

handbol-200215Dels 20 partits disputats, el conjunt blaugrana només ha aconseguit 4 victòries.

Juan Fidalgo és el nou entrenador del primer equip del CH Gavà

Pressionat per la mala ratxa de resultats, la directiva ha decidit destituir, aquesta setmana, Pedro Jiménez

El Sènior “A” Masculí del Club Handbol Gavà compta amb un nou entrenador. Es tracta de Juan Fidalgo, el fins ara coordinador de la base delclub, un home que segons afirma el president de l’entitat, Joan Castañera, “tot i que porta temps sense entrenar equips d’alta competició està en permanent formació. Té el títol d’entrenador nacional, molts coneixements i és un bon gestor de grups i per això penso que traurà el màxim profit de cada jugador”.

 

Fidalgo qui ja s’asseurà a la banqueta aquest cap de setmana es farà càrrec de l’equip fins a final de temporada substituint Pedro Jiménez, la destitució del qual ha estat, segons Castañera, “molt difícil i dolorosa, tant professionalment, perquè és un gran tècnic i molt treballador, com personalment, perquè ell havia estat entrenador meu i company de joc”. Castañera explica que, tot i que Jiménez els havia expressat la seva confiança de poder superar aquesta mala situació, recordem que hores d’ara és penúltim a la taula a 2 punts de la salvació, “cada vegada queden menys partits per acabar la temporada i crec que la dinàmica és tan negativa que, ho preníem una decisió dràstica per sacsejar l’equip o no ens en sortirem”.

 

Val a dir que, dels 20 partits disputats, el conjunt blaugrana només ha aconseguit 4 victòries. Hores d’ara manquen 10 enfrontaments per concloure la lliga.

 

Aquest dissabte, amb Fidalgo ja al capdavant, el Gavà rebrà, al Jacme March, la Salle Montcada, tercer a la classificació.