Punt Verd
Nou horari d’agost del Punt Verd de plaça Catalunya

El Punt Verd instal·lat a la plaça Catalunya que va començar a funcionar el passat 11 de juliol ha canviat el seu horari. Durant el mes d’agost tancarà a les tardes i obrirà, doncs, de dilluns a dissabte de 09:00h. a 14:00h. A partir del setembre tornarà al seu horari habitual, que és de dilluns a dissabte de 09:00h. a 14:00h. i de dilluns a dijous de 17:00h. a 20:00h.

En aquest Punt Verd els ciutadans poden lliurar residus de petit volum pels quals no hi ha un sistema de recollida domiciliària específic, és a dir, que no es poden ficar en cap contenidor al carrer. En aquest grup s’inclou un ampli ventall de matèries reciclables que va des de les piles fins a les radiografies passant per petits electrodomèstics, bombetes, pintures, olis, bateries, carregadors, routers, mòbils o fluorescents. Tot i això, el Punt Verd no admet alguns tipus de residus: runes, restes de poda, tèxtils, medicaments, i residus voluminosos o perillosos.

Jennifer Melero, que és l’encarregada d’aquest Punt Verd, ens ha explicat aquest matí que “en aquest mes que portem aquí el que més ens han portat han estat piles, radiografies, capsules de cafè i bombetes”. Com que la instal·lació ocupa l’espai d’un antic quiosc, “la gent ens ha preguntat molt i en general tothom ens ha dit que aquest Punt Verd li sembla una molt bona iniciativa i volen més Punts Verds a la ciutat”.