Espai Orgànic té servei a domicili

Amb la voluntat de facilitar la compra als col·lectius més vulnerables, la cooperativa dedicada a l’alimentació i higiene ecològiques Espai Orgànic ha iniciat un nou servei a domicili. Després d’oferir als clients la possibilitat de fer comanda per passar-la a recollir i evitar així cues, han vist que “hi ha persones que no es poden desplaçar”, segons Jaume Grau, un dels cooperativistes, i han decidit oferir lliurament a domicili pensant en el col·lectiu de persones vulnerables encara que no el limiten a la resta de la població. El servei té un cost extra i es pot sol·licitar mitjançant trucada o WhatsApp al número 693 724 705 . L’horari d’obertura és de dilluns a divendres de 9 a 14h i de 16 a 21h i dissabtes de 10 a 15h.

Des de l’inici del confinament, les vendes de l’establiment han estat les habituals. Grau, que també té la parada d’herbes medicinals El Jardí Salut Natural al mercat setmanal, opina que, amb l’anul·lació d’aquests, molts clients s’havien quedat sense el seu proveïdor habitual i que és important que tinguin un lloc on comprar-les, així com suplements alimenticis.

L’Espai Orgànic està funcionant amb normalitat, sense problemes d’abastiment encara que “algun producte ha faltat, a la cooperativa ecològica de Mercabarna tenen dificultats per servir-nos a vegades pel tema de mesures de seguretat en la manipulació, però ha estat una cosa puntual”. La cooperativa treballa, pel que fa a producte fresc, principalment amb productors de proximitat, pagesos amb camps a Begues, Torrelles, Sant Boi, etc. amb excepcions com els plàtans de Canàries o algunes hortalises que arriben d’hivernacles del Sud d’Espanya.

La cooperativa ha mantigut el seu calendari d’activitats traslladant-les a l’espai virtual. A través del perfil d’Instagram club_espai_organic ofereixen xerrades i sessions “de psicoteràpia, aromateràpia, cosmètica natural, ioga, relaxació de manera gratuïta, entenent que aprofitem aquests dies de confinament per aprendre coses”, diu Jaume Grau que opina que la seva “no és només una botiga de venda de productes” sino que també tenen vocació “de formar, d’ajudar a la gent a millorar la seva salut”.