Nou triomf per a Marc Alcalá

Marc Alcalá s’ha proclamat campió, aquest diumenge, de la XXX Milla Urbana d’Avilés. El gavanenc, que partia com un dels grans favorits, no va decebre i va vèncer sense problemes en la prova, que va tenir una sortida molt ràpida.

Álvaro Rodríguez, que tornava a la cita després de gairebé dos anys, va assumir responsabilitats al principi i, a 300 metres del final, Alcalá va canviar el ritme i va guanyar amb un temps de 4:20, seguit, a dos segons, d’Álvaro Rodríguez i de Llorenç Sales (4:24).

En la categoria femenina, la gallega d’origen portuguès, Solange Pereira, de l’Atletisme València va tornar a ser la guanyadora  de la prova per sisena vegada. Pereira va controlar les distàncies en tot moment per acabar escapant en el tercer gir del circuit i arribar amb avantatge als metres finals, per davant de Blanca Fernández, i de l’asturiana Beatriz Álvarez.

La Milla d’Avilés, ha estat organitzada per l’Atlética Avilesina i l’Ajuntament dins del programa de Fiestas del Bollo i ha seguit el seu recorregut habitual pel carrer La Cámara, González Abarca i la plaça de La Merced.