Nous premis per a Adrià Perea
Adrián Martínez i Adrià Perea.

El pianista de Gavà, Adrià Perea i Adrián Martínez. ambdós alumnes del Centre Superior del Liceu, han estat guanyadors de la medalla de plata a la tercera edició del Làslo Spezzaferri International Music Competition i el segon premi en la categoria de cambra en el International Moscow Music Online-Competition.

El duet va interpretar, en ambdós concursos, l’Intermezzo de Nino Rota i dos moviments de la Sonata nº 1 per a viola i piano de York Browen.

El concurs Làslo Spezzaferri, presidit per la pianista Ilaria Loatelli està dedicat al violoncel·lista, director i compositor Làszlò Spezzaferri, primer director del Conservatori de Verona. En aquesta edició s’ha obert per primera vegada a participants de fora d’Itàlia i degut a la situació sanitària actual es va celebrar en format d’streaming.

Pel que fa a l’ International Moscow Music Online-Competition el jurat va estar format per reconeguts docents i artistes de Rusia com Aleksey Strelnikov, Denis Chefanov, Rieko Saeki i Victor Lyadov,entre d’altres.

Adrià Perea (piano), becari de la Fundació de Música Ferrer-Salat, és alumne de 2n curs de la professora Alba Ventura i Adrián Martínez (viola) estudia 2n curs amb el professor Ashan Pillai. Ambdós són alumnes de la professora Amparo Lacruz en l’assignatura de Música de cambra.

Fa uns dies aquest duet també va ser noticia ja que van recollir el primer premi de la darrera edició del King’s Peak International Music Competition en la categoria d’Ensemble.