Nova aportació de sorra a la platja de Gavà

A partir del proper dilluns, 18 de juliol, la platja de Gavà rep una nova aportació de sorra per pal·liar les pèrdues provocades pels temporals.

L’aportació serà de 20.000 metres cúbics i correspon a la reposició anual de sorra a càrrec de l’Autoritat Portuària de Barcelona, en aplicació de la Declaració d’Impacte Ambiental de les obres d’ampliació del Port. Unes intervencions que es realitzen des de l’any 2015, coincidint amb l’inici de la temporada de platges, amb un parèntesi a l’estiu de 2016.

La sorra, procedent del fons marí de Port Ginesta, es transportarà amb una draga fins a la platja de Gavà, on es vessarà mitjançant una canonada submergida. Posteriorment, i amb maquinària adequada, es distribuirà de manera uniforme en alçada i no en amplada, seguint l’estratègia municipal de protecció de la costa envers els temporals i el fenomen de la regressió.

Limitacions d’accés

A partir de d’illuns, 18 de juliol, i mentre durin aquestes tasques queda tancat l’accés al tram de platja entre el carrer de Palafrugell (sense afectar a la guingueta) i l’avinguda del

A banda, el dilluns 18 i el divendres 22 (en horari de 6 hores a 15 hores aproximadament) restarà tallat el passeig Marítim en la intersecció amb el carrer de Palafrugell i el tram peatonal del carrer de Palafrugell per l’entrada i sortida de maquinària.