Nova botiga a Gavà compromesa amb el medi ambient
Virgina Vargas, Eva Martínez, Ester Zamorano i Jordi Tort brinden amb la propietària.

Aquest dimecres es va viure la inauguració d’Allende de los Mares, una nova botiga a Gavà de roba i complements. L’establiment, obert des del passat 8 de novembre al carrer Sant Pere, número 11, comercialitza moda femenina fabricada sota criteris sostenibles. Això es tradueix, segons la propietària del negoci, Belén Allende, “en què hi ha peces teixides amb fibres naturals. Així, per exemple, tenim una col·lecció amb certificat 100% ecològic, altres amb cotó orgànic controlat des del mateixa plantació sense cap mena de pesticida o peces feta amb fulles d’arbres”.

El compromís mediambiental també esdevé visible, segons Allende, “en roba de polièster on es fa servir plàstic procedent d’ampolles recuperades del mar o en altra creada a partir de fibres recuperades que s’ha tornat a filar i a teixir”.

Belén Allende també aposta per “la producció nacional, propera i artesanalper aquesta raó l’establiment incorpora calçat, complements o marcs de fotos elaborats sota aquest criteri.

A la inauguració d’aquest dimecres hi acudiren el primer tinent d’alcalde, Jordi Tort i la regidora de Turisme i Comerç, Ester Zamorano, acompanyats de la directora tècnica de Comerç, Turisme i Fires i la tècnica del mateix departament, Eva Martínez.