Nova edició de la Tresca Jove a Gavà
Nova edició de la Tresca Jove a Gavà

Dijous 14 d’octubre comença una nova edició del Tresca Jove de Fundesplai a Gavà, a través de la convocatòria PICE de la Cambra de Comerç de Barcelona i amb la col·laboració de Gavà Jove i la regidoria de Joventut de l’Ajuntament Gavà, que afavoreix el desenvolupament personal i la integració social i laboral de 25 persones joves, de 18 a 29 anys, a través de l’acompanyament, la formació i una primera experiència laboral en el món del lleure, prevenint així vulnerabilitats i situacions d’exclusió.

El projecte Tresca Jove a Gavà impartirà formació en competències transversals i per a l’obtenció del títol de “Monitor d’activitats de lleure infantil i juvenil”. A més, les persones joves adquiriran habilitats per a la recerca de feina i tindran un acompanyament individualitzat. També participaran com a dinamitzadors d’una activitat lúdica, el Caga Tió, organitzada per l’Ajuntament de Gavà dins el marc de la Campanya de Nadal.

Segons Fundesplai “el projecte Tresca Jove segueix sent una bona i necessària eina per a la inclusió sociolaboral de persones joves i demostra així el seu arrelament al territori com una aposta consolidada i vàlida”.