Nova edició del Mercat de Segona mà el 28 d'octubre
Nova edició del Mercat de Segona mà el 28 d'octubre

Gavà acollirà, el proper dissabte, 28 d’octubre, una nova edició del Flea Market, el mercat de segona mà, amb tot de parades que ocuparan l’eix de la Rambla de Maria Casas i la Torre Lluc i que neix amb l’objectiu de generar un espai onels veïns puguin vendre el que no necessiten, treure’s un extra econòmic i, alhora, fomentar el consum circular i sostenible, generant així una major consciència en la població sobre la despesa excessiva i el consum exagerat que tantes conseqüències negatives té per al nostre planeta.

La roba de segona mà és la protagonista

Durant la jornada trobarem un total de 150 parades on comprar articles de 2a mà o fets amb materials reutilitzats (roba, joguines, vinils, mobiliari de fusta…). També hi hauran els espais R-LLLIBRES on poder o endur-se llibres i allargar la seva vida útil i el TÈXTIL, on es farà el lliurament d’un kit de costura i informació del servei.

Tallers familiars

-De 10 a 12.30 hores: taller de “Titelles i ninots de drap”

-De 12.30 a 15 hores: taller de “Bosses amb samarretes”

  • Per a la realització dels tallers porteu material en desús, tal com samarretes velles, mitjons vells desaparellats, cintes, botons, cordills i/o llanes..
  • A les 12 h: Desfilada de moda de segona mà
  • Music&Drinks”, amb DJ solar

Nova visita del Didal Truck

El dia abans, 27 d’octubre, Gavà rebrà de nou la visita del Didal Truck. Es tracta d’una furgoneta que itinera per diferents poblacions i on es podran trobar eines, fins i tot una màquina de cosir, i una persona especialista que ajudarà als qui vinguin amb els arranjaments tèxtils, per transformar peces de roba i aprendre tècniques d”upcycling’ és a dir, allargant el cicle de vida dels productes amb els que ens vestim. El Didal Truck estarà de 16.30 a 19.30 hores a la Torre Lluc.

El Didal Truck és un projecte que sorgeix de Solidança, una entitat que se centra en propostes d’integració sociolaboral per a col·lectius en risc d’exclusió i ofereix serveis vinculats a la gestió integral de residus i a l’economia circular.