Nova edició del Gavà Hall of Fame el 25 al 27 de novembre
Nova edició del Gavà Hall of Fame el 25 al 27 de novembre

El tercer Saló de la Fama de Bandes Tribut i Versions de Catalunya celebra el 30 aniversari de Barcelona ’92 amb la reproducció a l’Espai Maragall d’algunes de les fites musicals més importants esdevingudes l’any dels Jocs Olímpics.

En aquell moment, les grans estrelles internacionals i nacionals del món de la música van començar a aterrar a Barcelona. Alguns per primer cop com els U2 amb el seu ZOO TV Tour al Palau sant Jordi; Dire Straits van oferir fins a 6 concerts a la ciutat; SAU va enregistrar el mític concert de mitjanit a la Monumental; Michael Jackson va portar el seu Dangerous Tour; Bruce Springsteen començava el seu gran idil·li amb la ciutat amb 2 concerts a la ciutat. D’altra banda La Unión vivia el seu millor moment amb El tren de largo recorrido també a La Monumental; Frank Sinatra, Julio Iglesias, Texas, Joe Cocker i Metallica també van actuar a la ciutat comtal.

L’any 1992 es van donar a conèixer nous artistes com OBK i Alejandro Sanz que publicaven els seus primers treballs.

La proposta del Gavà Hall Of Fame d’enguany consisteix en tres grans concerts que ens portaran a reviure grans moments musicals d’aquell any. Enguany, també es recupera l’escenari Cafè Teatre, al Hall de l’Espai Maragall, amb una proposta de concerts de petit format i gratuïts per amenitzar les vesprades del Festival amb les millors versions.

Les entrades a la venda estan disponibles a www.espaimaragall.cat

 

Programació de concerts a l’Espai Maragall

Divendres 25 de novembre

  • 19.30H  HALL ESPAI  MARAGALL. CAFÈ TEATRE. Tribut a Michael Jackson amb DaBeat, la veu del musical al rei del pop I Want U Back, que va triomfar en els escenaris de tot el país el 2021.
  • 21H  ESPAI MARAGALL. Tribut U2, amb Please, el tribut número 1 i oficial als irlandesos al nostre país des de 1999.

Dissabte 26 de novembre

  • 18h HALL ESPAI  MARAGALL. CAFÈ TEATRE. Tribut Dire Straits amb Sultans Of Swing, la banda liderada per Miguel Talavera amb més de 20 anys de trajectoria interpretant Mark Knopfler.
  • 19.30h HALL ESPAI  MARAGALL. CAFÈ TEATRE. A113 Versions Funky 80/90. Banda formada per contrastats músic de l’escena nacional: Martí Gomez, teclats, Ann Manzano, veu, Jordi Portaz, baix i Enric illa, bateria
  • 21H  ESPAI MARAGALL. Tribut Mecano amb Héroes de la Antártida. L’àlbum Ai Dalai i la seva posterior gira va posar el punt final del trio més exitós de la història del pop espanyol. Mesos abans havien actuat al Palau Sant Jordi en dos mítics concerts.

Diumenge 27 de novembre

  • 17.30H  HALL ESPAI  MARAGALL. CAFÈ TEATRE. Amics per sempre. Homentatge a la rumba catalana a càrrec d’una selecció d’artistes locals
  • 19H  ESPAI MARAGALL. Los Manolos. Els originals! No podíem imaginar un millor fi de festa! La banda que representa la felicitat de tota una ciutat i que va contagiar la seva alegria a tothom.