Nova edició Women’s Night Gavà

BAUHAUS, l’especialista per a la casa, taller i jardí, organitza el proper 1 de desembre a Gavà una nova tongada la Women’s Night: cursos exclusius per a dones en els quals les assistents, independentment del seu nivell de coneixement, aprendran els millors trucs per ser una autèntica ‘manetes’.

4 tallers

En concret s’impartiran 4 tallers, tots gratuïts i que començaran a les 22 hores . Un consistirà en la tècnica del decoupage, en un altre s’ensenyarà a fer foto-transfer, un tercer consistirà en construir un prestatge de fusta i un darrer ens permetrà convertir un tub de PVC en una làmpada

Després d’una part teòrica centrada en els materials, les eines i els procediments, les participants posaran en pràctica tot l’après de forma fàcil i divertida.

Les Women’s Night són una de les moltes activitats que BAUHAUS ofereix en el marc de la seva aposta per la filosofia del do it yourself. Al llarg de l’any, l’especialista per a la casa, taller i jardí, imparteix també els tallers “Aprèn i Fes-ho”, cursos gratuïts oberts a tots els públics on aprendre els millors trucs de bricolatge i decoració. A més, BAUHAUS ofereix tallers exclusius per a nens a través del seu Kids Club, on els més petits poden gaudir fent, per exemple, les seves pròpies joguines amb fusta, pintura o paper.

Les inscripcions a totes les activitats es poden fer a través de la web de la companyia (www.bauhaus.es) o al mateix centre BAUHAUS Gavà.