candidat erc

candidat erc

Andreu Pérez Lorite, portaveu del grup municipal

Des  d’ERC volem donar les gràcies a les 2.232 persones que han confiat en nosaltres. A Gavà s’obre un nou període polític. Des­prés de les passades eleccions el panorama local a canviat, i força. Hem esdevingut el primer partit sobiranista i el segon partit d’esquerres de la ciutat.

La força majoritària (PSC) no podrà governar tota sola i li fara falta  cercar suports. Aquí veurem cap a on vol virar la Sr. Raquel i el seu equip. Des d’ERC tenim la voluntat d’obrir les portes al diàleg i al consens a partir d’un nou projecte de ciutat, a un nou model d’Ajun­ta­ment, a un altra manera de fer les coses. I entre tots ens haurem d’entendre i estem obligats, per un compromís superior, a la millora de la nostra ciutat i de la nostra gent. Però sempre des de l’honradesa, des de l’humilitat del qui ja no té la majoria, des de la sinceritat: això, en política, fa molta falta.

La política està per assumir responsabilitats i nosaltres hi som per això i molt més. Volem oferir un plenari amb més poders, volem obrir l’Ajuntament a tota la ciutadania, volem oferir la mà estesa a tots els grups per construir un Gavà més habitable. I ho volem fer amb tot­hom i per a tothom.