Jordi Tort, portavoz del grupo municipal del PSC
Jordi Tort, portavoz del grupo municipal del PSC

Gavà està d’enhorabona. Aquest juliol hem vist com la que era la nostra alcaldessa, Raquel Sánchez, era nomenada ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana del govern d’Espanya, la responsabilitat política més gran que mai ha tingut una gavanenca. De ben segur que la seva presència al capdavant del Ministeri serà bona per a la projecció de la ciutat i també per a alguns dels reptes que tenim al davant.

Aquest nomenament ha fet que el passat 12 de juliol el Ple municipal escollís Gemma Badia com a nova alcaldessa de Gavà. Obrim una nova etapa a Gavà, plena d’il·lusió per seguir treballant per la nostra ciutat i contribuir a generar oportunitats  per als gavanencs i les gavanenques.

Els que coneixem bé l’alcaldessa, Gemma Badia, sabem que és una dona treballadora, intel·ligent, compromesa, feminista, executiva, coherent, tenaç i un exemple de lluita diària en els afers quotidians. Cal destacar-ne el tarannà dialogant i negociador, i una gran capacitat d’escoltar a tothom, sobre tot les persones que pensen diferent d’ella, que de ben segur posarà al servei de tothom.

Des del grup socialista comencem aquesta nova etapa satisfets i amb les il·lusions renovades per seguir governant Gavà i encarar amb optimisme la sortida de la crisi sanitària i econòmica provocada per la Covid-19 amb un lideratge nou i un equip compromès per seguir treballant per la ciutat i el seus reptes de futur.

Volem aprofitar per desitjar-vos un bon estiu i unes bones vacances a totes i tots.