Nova excursió a Montserrat de UME

Pujar a Montserrat a peu des de Gavà s’ha convertit en gairebé una moda. Després que, un any més l’hagi celebrat la Colla de Caminants de Francesc Lasarte, ara és la Unió Muntanyenca Eramprunyà qui ha decidit materialitzar aquesta gesta.

La sortida, en aquest cas, es farà aquest dissabte, 12 de maig, i s’han previst diferents punts de partida a triar pels participants. Així, se sortirà des del Parc del Mil·lenni de Gavà o de la Plaça de l’Ajuntament de Castelldefels, a les 5.00 hores. L’arribada a Montserrat està prevista cap a les 20.30 hores

Per prendre part en aquesta excursió, d’uns 60 quilòmetres de distància i uns 900 metres de desnivell, quasi tots per pistes i senders, es requereix estar en forma per fer caminades llargues, encara que el ritme sigui de 4 km/h. Tots i totes aniran en grup i cal portar sempre la targeta de la Seguretat Social, una lot, esmorzar i una mica de menjar pel camí. El dinar, que és opcional, se servirà a Sant Esteve Sesrovires i es cada dues hores es farà una aturada.

Val a dir que, hi haurà un cotxe de suport per portar motxilles i aigua.

Per a les inscripcions cal dirigir-se a la secretaria de la UME, on també us facilitaran els preus dels diferents serveis que ofereix la marxa.