Nova executiva ERC Gavà 2019
Un dels moments de l'assemblea.

ERC-Gavà ha aprovat aquest dimecres, en una assemblea general, l’executiva local per al mandat 2019-2023. Els militants han votat per unanimitat donar suport a l’única candidatura presentada, encapçalada per qui ha estat el president els darrers quatre anys, Josep Campmany.

Campmany és doctor en Ciències Físiques, investigador al sincrotró ALBA (un projecte català de recerca científica d’àmbit internacional), president del Centre d’Estudis de Gavà i historiador amb nombrosos llibres publicats sobre el municipi, Campmany va ser regidor i, actualment, és conseller nacional d’Esquerra.

Com a novetat destacada, els quatre regidors escollits a les eleccions del passat 26 de maig s’integren a l’executiva, per aconseguir una coordinació encara més eficient amb el grup municipal, que liderarà, per primer cop, l’oposició al govern local socialista.

Així, Albert Massana serà el portaveu municipal, Marta Jiménez estàrà al capdavant de la secretaria de política local, Miquel Roselló a la d’afers socials i mediambientals i Montserrat Arnau a la d’impuls econòmic i cultural.

La resta de l’executiva la formen Andreu Pérez i Eveli Villuendas (organització), Jordi Parera (finances), Mireia Villuendas (dones), Marc Solina (portaveu de Jovent Republicà) i Albert Ollés (comunicació).

Campmany ha assegurat que “d’aquesta manera se segueix la mateixa fórmula de funcionament que ens ha guiat fins ara i que ha anat prou bé, de manera que prendrem totes les decisions de manera consensuada amb la integració, d’una banda, de cares noves, i de l’altra, dels membres que integren el grup municipal en aquest nou mandat”. Campmany ha destacat el fet que “s’estiguin constituint les Joventuts Republicanes a Gavà, la qual cosa suposa l’arribada de gent jove que també tindrà presència en l’executiva del partit i així es podran familiaritzar amb totes les dinàmiques per esdevenir el relleu dels qui ja portem molts anys al front”

A l’assemblea s’ha fet també balanç de la feina feta durant els darrers quatre anys, que ha acabat donant a ERC el millor resultat en unes eleccions municipals a Gavà, amb 3.608 vots, 4 regidors