Entrenament del Triatló Gavà a l'estadi La Bòbila
Entrenament del Triatló Gavà a l'estadi La Bòbila

El Club Triatló Gavà té nova junta sorgida de les eleccions celebrades fa dos mesos. L’equip directiu i esportiu, malgrat les restriccions que tenen els clubs i entitats per poder desenvolupar les tasques habituals provocades per la Covid-19, està molt animat en tirar endavant un projecte global. Un projecte que potenciarà els aspectes solidaris i inclusius i el paper de la dona en l’esport.

“Som una entitat amb més de 20 anys de trajectòria esportiva i ara volem tirar endavant, si ens ho permet la pandèmia, projectes de caire social de cara a la propera temporada que comença l’1 de novembre”, explica la presidenta del club Emma de la Fuente. Aquests projectes passen per “celebrar el dia de la dona amb propostes esportives, organitzar activitats inclusives així com fer una jornada solidària en col·laboració amb el club Triatletes Solidaris. En definitiva tenir un projecte més social”.

La presidenta i vicepresidenta del Club amb el director esportiu i un dels entrenadors

Pel que fa a la part esportiva els 35 nenes i nenes i els 28 adults que formen part de l’entitat van començar els entrenaments a principis de setembre “l’Ajuntament ens ha permès iniciar els entrenaments al setembre i ara tenim previst canviar horaris perquè hem de fer grups permanents i estables tal com indiquen les normes sanitàries”. En principi els nens i nenes de l’escola entrenaran en la piscina i l’estadi de dilluns a divendres i els adults quatre dies a la setmana, mentre que els caps de setmana practicaran bicicleta.

L’atleta, entrenador i director esportiu del Gavà Triatló, Óscar Ciruelos, assegura que en l’actual situació “Intentar fer un plantejament de competicions a curt termini és una miqueta complicat. Ara es centren en que tots i totes agafin la forma, perquè hem estat mesos parats. Per exemple 6 mesos sense poder entrenar en piscina. La resta dels esports, bicicleta i córrer si que s’han pogut fer, però al final el que és la forma física es perd”. Ara l’objectiu principal “és recuperar la forma i l’hàbit d’entrenar. Fer competicions, un projecte és complicat perquè a lo millor ara fas un plantejament i d’aquí a tres mesos diuen que les competicions s’han cancel·lat o qualsevol altre cosa”.

Precisament aquesta situació d’incertesa i el no poder entrenar durant mesos ha fet que moltes persones es donessin de baixa del Club.

Per això de cara a la temporada vinent, des del club, es fa una crida perquè tothom que estimi l’esport s’apunti. Només cal fer-ho enviant un correu info@gavatriatlo. Com

“El triatló es recomanable per a tothom des dels més petits de 6-8 anys fins a una persona adulta. És un esport que té l’avantatge que pots entrenar tres disciplines. Si fa mal dia pots anar a la piscina, si fa bon dia aprofitar per sortir en bici s a córrer”. explica el director tècnic del club.

 

PUBLICITAT