Nova operació antidroga al barri de can Espinós

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra conjuntament amb la Policia Local de Gavà van desmantellar el passat dilluns, 9 de maig, dues plantacions de marihuana a l’interior de dos magatzems al barri de Can’Espinós. Es tracta de la segona operació antidroga en pocs dies al barri, ja que recordem que el passat 4 de maig, es va intervenir una altra plantació i es va detenir un home de 49 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric

La localització dels magatzems, dedicats exclusivament al cultiu de marihuana, es va fer en el marc d’un operatiu conjunt amb la Policia Local de Gavà per donar suport als tècnics de la companyia elèctrica subministradora encarregada de localitzar connexions il·legals.

Finalment, la mateixa tarda, sota la tutela del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Gavà, es va realitzar una entrada i registre als dos magatzems. Els investigadors van comissar més de 300 plantes de marihuana i tota la infraestructura necessària pel seu cultiu.

Els investigadors estimen que el valor total de la substància intervinguda tindria un valor d’uns 17.000 euros en el mercat negre.

La investigació continua oberta i no es descarten detencions.