penya-blaugrana-031016Faugier amb Durà i l’Alcaldessa Raquel Sánchez en el moment de tallar la cinta inaugural.

La penya del Barça estrena seu a Gavà

L’entitat ha presentat aquest divendres el seu nou local situat a la Rambla Vayreda amb un acte amb membres de la junta del Club i de l’Ajuntament

La Penya Barcelonista Blaugrana de Gavà ha inaugurat, oficialment aquest divendres, la seva nova seu situada a la cafeteria Agnès de la Rambla Vayreda, un nou espai que, segons explicaven “hem pintat i decorat nosaltres i on els culés hi trobaran la seva segona casa on xerrar, gaudir de jocs de taula, llegir la premsa i òbviament, veure en pantalla gegant els partits del Barça quan no es pugui anar al camp o juguin fora”. El president de la Penya a la ciutat, Santi Faugier, es mostra “molt il·lusionat en aquesta nova etapa que ara iniciem, després d’uns anys difícils de litigis que ens han obligat a deixar el que va ser el nostre punt de trobada al carrer del Centre. Per fortuna, de seguida, ens van oferir la possibilitat d’establir-nos aquí, a un preu raonable i molt cèntric. Estem animats a seguir fent les nostres activitats com els dinars d’aniversari, “la Quina” per Nadal i les calçotades, i amb l’afany de treballar per incrementar la nostra massa social, especialment amb gent jove, que faci possible el relleu generacional”.

 

En aquest acte de celebració hi acudiren, en nom de la Junta del Club, Jordi Durà,qui assegurava que “la Penya de Gavà té una llarga trajectòria i el seu paper és clau per fer política Barça en els territoris. El moviment penyista, que tant suport ens dóna, en els últims anys s’ha reforçat i això és molt bo. Nosaltres seguirem treballant per fomentar-lo”.

 

Altres assistents foren, l’estilista i expert culé, Josep Pons, il’exjugador de finals dels anys 60, Pau Garcia Castany, qui també va posar en valor el paper de les penyes “perquè suposen la connexió entre les poblacions i el Club”. Sobre l’equip actual, Garcia diu que “tenim un bon entrenador i un planter preparat per guanyar-ho tot. Confiem en què sigui un bon any”.

 

Per part de l’Ajuntament, l’Alcaldessa Raquel Sánchez no es va voler perdre aquesta festa i va destacar “la força i història d’aquesta entitat que, tot i passar per uns anys difícils, ha demostrat que s’ha mantingut unida”. Sánchez també ha posat en valor “la gran tasca que fan les entitats”, i ha promès que “des l’Ajuntament, i en la mesura de les nostres possibilitats, us donarem el suport que necessiteu”.

 

La celebració va comptar amb les exhibicions dels Bastoners, que van ballar amb el ritme de l’Himne, i del grup Sonaquetomba.