skate
Badia, observant aquest matí la nova pista de skate de Gavà Mar

La nova pista de skate de Gavà Mar obrirà d’aquí a dues setmanes. Ho ha confirmat l’alcaldessa de Gavà, Gemma Badia, que ha visitat aquest matí la infraestructura per comprovar in situ com avancen les tasques de remodelació.

Badia ha recordat que la remodelació d’aquesta pista “era una petició que va sorgir del Junts Fem Barri”, i també ha destacat que “el disseny de la pista ha estat consensuat amb els usuaris i amb les necessitats que expressaven, i crec que està molt ben feta perquè a més s’ha integrat en el paisatge”.

D’aquesta manera “guanyem un equipament municipal per aquest esport, ja en tenim un al parc del Calamot però hi ha molta demanda, m’han arribat moltes peticions dels veïns de Gavà Mar, i fins i tot de gent del centre del poble que es desplaça fins aquí per utilitzar aquesta pista”.

L’alcaldessa ha posat en valor, per últim, el “disseny avantguardista que tindrà aquesta pista, un disseny fet a requeriment dels mateixos usuaris, i per tant està homologat amb els materials adequats i amb unes característiques de qualitat molt bones, i en aquest sentit crec que s’ha aconseguit un projecte molt complet”.

skate