Nova temporada de la Jugatecambiental 2024
Jugatecambiental a Gavà

Aquest diumenge, 3 de març, a partir de les 12 hores, arrenca una nova temporada d’activitats a La Jugatecambiental de la platja de Gavà. Es tracta d’un espai familiar, lúdic i educatiu que contempla diferents propostes els diumenges a l’avinguda del Mar amb el Passeig Marítim.

La iniciativa està impulsada per l’Àrea Metropolitana de Barcelona amb la col·laboració de l’Ajuntament de Gavà. El seu objectiu és oferir un espai de joc i experimentació en família tot promovent el respecte a l’entorn i posant èmfasi en els valors ambientals de la platja de Gavà. Els participants podran gaudir d’una zona de joc i experimentació no dirigit, un punt d’informació per conèixer l’entorn i una activitat guiada sobre natura i medi ambient.

“Descoberta de la platja” serà la primera activitat de la nova temporada de la Jugatecambiental de Gavà, i en ella les famílies podran experientar amb la sorra i l’aigua per conèixer les característiques més importants de les platges.

L’accés a la Jugatecambiental és lliure i grauït. Cada diumenge es pot participar de l’espai de lloc lliure i de les activitats programades per a tota la família.