Nova temporada de la Jugateca Ambiental a la platja

Aquest diumenge 18 de febrer, comença la nova temporada d’activitats a la Jugateca ambiental a la Platja de Gavà. Un espai familiar, lúdic i educatiu que obrirà els diumenges d’11,30 a 13,30 h. Aquesta iniciativa de l’Àrea Metropolitana de Barcelona amb la col·laboració de l’Ajuntament de Gavà té com a objectiu oferir un espai de joc i experimentació en família tot promovent el respecte a l’entorn i posant èmfasi en els valors ambientals de la Platja de Gavà.

L’accés a la jugateca ambiental és lliure i gratuït, cada diumenge podreu gaudir de l’espai de joc lliure i també participar a les activitats programades per a tota la família.

Per inaugurar la Jugateca ambiental de la Platja de Gavà, aquest diumenge podreu participar de l’activitat “Gimcana de descoberta de la platja de Gavà“. Mitjançant un joc de taulell farem diverses proves per equips, interessants i divertides, per millorar l’esperit col·laboratiu i el coneixement dels espais més emblemàtics de la platja de Gavà.

Els trobareu els diumenges a l’Av del Mar amb el Passeig Marítim, al mòdul de la Jugateca Ambiental davant de la zona de jocs infantils.

Consulteu la programació