nova-web-gavamon-emma-blanco

nova-web-gavamon-emma-blanco

Blanco, davant de la nova pàgina web

El GavàMón ja té una nova pàgina web

El Festival Internacional de Cinema i Drets Humans ofereix a través d’aquesta web tota la informació de l’esdeveniment

El Festival Internacional de Cinema i Drets Humans GavàMón ja té pàgina web. L’adreça és www.gavamon.cat, i allà es pot consultar tota la informació relativa a aquest esdeveniment. En aquest sentit, és especialment interessant l’arxiu històric on es poden veure les imatges que han definit cadascuna de les edicions del festival fins ara. Per descomptat, també es pot accedir a la informació actualitzada sobre l’edició d’enguany, la desena, i sobre els actes paral·lels que es van desenvolupant al llarg de tot l’any.


La tinenta d’alcalde d’Igualtat i Ciutadania de l’Ajuntament de Gavà, Emma Blanco, s’ha felicitat de que, coincidint amb el desè aniversari del festival, aquest tingués “una pantalla pròpia, un espai dedicat que permeti veure la trajectòria que hem recorregut recuperant les projeccions i les imatges de la història del GavàMón des de la primera edició, volíem veure aquesta memòria històrica i que es pogués visualitzar”.


La pàgina web està oberta tant al recolzament de qualsevol personalitat com a col·laboracions de la ciutadania, tant de particulars com d’empreses o comerços de la ciutat. Blanco també ha destacat que amb aquesta pàgina s’assoleix un objectiu “molt important” com és el de “visualitzar aquesta web com una manera de presentació al món de la ciutat de Gavà, com una eina pròpia de la ciutat per tal que els diferents contactes que s’estan establint arreu del mon puguin veure quina és la feina que s’està desenvolupant”.