Noves beques GavàJove per a estudiants de 16 a 29 anys

L’Ajuntament de Gavà ha obert la nova convocatòria de beques #GavàJove, després que el passat novembre el Ple Municipal aprovés les bases de les noves subvencions

Dues línies de suport

Unes destinades a subvencions per les despeses de desplaçament, que fomenten la mobilitat dels joves de Gavà en l’àmbit formatiu i l’altra línia, destinada a subvencions per les despeses tecnològiques que fomenten l’accés digital en l’àmbit formatiu.

El termini per presentar les sol·licituds ja és obert i es perllongarà fins al 21 de juny de 2021 o fins que s’esgoti la partida pressupostària.

Subvencions per al desplaçament

Les subvencions per al desplaçament estan destinades als i les estudiants de la ciutat, d’estudis postobligatoris d’especialitats que no es duguin a terme a Gavà, o als estudis postobligatoris en centres de la ciutat a joves que visquin en algun dels barris perifèrics del municipi. Amb aquest suport al transport, els joves es beneficiaran enguany de fins a un màxim de 210 euros, per a desplaçaments fins a la zona 1, i de fins a 260 € en cas de ser igual o superior a la zona 2.

Els títols de transport que sesubvencionaran són els títols personals i intransferibles del sistema tarifari integrat de l’Autoritat del Transport Metropolità.

Subvencions per a l’adquisició de material tecnològic

Per una altra banda, se subvencionaran tauletes, ordinadors o equiparables que facilitaran la connectivitat dels i les estudiants en els seus estudis postobligatoris. Per poder sol·licitar aquesta subvenció caldrà estar matriculat en un centre educatiu sostingut amb fons públics o privats. L’import màxim de la subvenció serà de 150 euros per jove i per curs escolar.

Més informació de les Beques #GavàJove i les condicions per accedir-hi a https://www.gavajove.cat