restriccions en els equipaments municipals

Noves restriccions en els equipaments municipals s’apliquen des de dijous, 7 de gener, i en principi fins el diumenge 17. Les restriccions s’apliquen seguint les mesures que la Generalitat de Catalunya va posar en marxa ahir per intentar contenir la propagació de la Covid-19. “En principi” ho diem perquè totes les dades estan disparades i, de fet, ja hi ha veus que indiquen que el període de 10 dies no serà suficient i que el més probable és que s’allargui més temps.

Les restriccions afecten a equipaments esportius, culturals i socials. Respecte als esportius, restaran tancats el Pavelló Poliesportiu de Can Tintorer i el Pavelló Jacme March. Les dues piscines, la de Can Tintorer i la de la Zona Esportiva Diagonal, podran ser utilitzades pels abonats amb una aforament màxim del 30%. Per últim, seguiran oberts però amb un aforament màxim del 50% aquestes instal·lacions: la pista poliesportiva exterior i el camp de futbol de la Zona Esportiva de Can Tintorer; la pista exterior de l’Estadi Municipal La Bòbila; els camps de futbol, beisbol i softbol de la Zona Esportiva Can Torelló; i la pista esportiva exterior del col·legi Marcel·lí Moragas.

Dels equipaments culturals gavanencs, restaran totalment tancats el Museu, el Parc Arqueològic Mines de Gavà, i el refugi Antiaeri de La Rambla. Les entitats podran utilitzar el Casal Municipal de Cultura American Lake però no es podrà fer cap activitat i estaran tancades les escoles de música i pintura. Les dues biblioteques de la ciutat estaran obertes només per oferir serveis de préstec i lectura. I l’Espai Maragall oferirà la programació habitual però es tanca tant l’Espai Escènic com les activitats d’entitats.

Respecte als espais socio-culturals, el SIAD seguirà obert per atencions però no es farà cap activitat de formació. El Casal de la Gent Gran Can Tintorer estarà tancat per als usuaris però els programes formatius continuaran la seva activitat. El Casal Sant Jordi de La Rambla no farà cap activitat però les entitats poden utilitzar les seves seus. Al Nou Espai Sant Jordi es suspèn la formació d’adults però continua l’activitat del Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç. La Casa Gran suspèn també totes les seves activitats i només estarà oberta per a atencions amb cita prèvia i el curs de formació de monitors. Pwer últim, el Centre Obert seguirà obert, a la Casa de les Famílies se seguirà fent la formació d’adults i el servei de mediació, i es suspèn el reforç escolar de ca n’Espinós.

Per últim, les seus de les següents entitats poden seguir sent utilitzades però no es podrà fer cap activitat: ADISGA, UME, Asociación Andaluza, Associacions de Veïns Colomeres, Barri Centre i Can Tintorer; i Agrupació Fotogràfica.

restriccions en els equipaments municipals