L’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín, ha visitat aquesta tarda la Fira acompanyada de la seva homòloga gavanenca, Raquel Sánchez
L’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín, ha visitat aquesta tarda la Fira acompanyada de la seva homòloga gavanenca, Raquel Sánchez

L’alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat, Núria Marín, ha visitat aquesta tarda la Fira d’Espàrrecs de Gavà. En el seu recorregut ha estat acompanyada per la seva homòloga gavanenca, Raquel Sánchez, entre d’altres autoritats que incloïen al vice-president de la Cooperativa Agropecuària de Gavà, Salvador Barri.

Marín, que tot i conèixer perfectament la nostra ciutat era la primera vegada que visitava la Fira d’Espàrrecs, ha pogut admirar tots els productes del camp que els pagesos de Gavà han confeccionat per l’ocasió en forma de paneres artístiques i de qualitat. També ha aprofitat per veure la resta de la Fira, tant el GastroGavà com la mostra comercial i d’entitats que conformen el recinte firal.

Marín ha destacat que “la Fira d’Espàrrecs és molt important no només per Gavà sinó també per la comarca i pel que és la realitat metropolitana, on és un veritable referent”. L’alcaldessa de L’Hospitalet ha volgut també posar en valor que “sortosament ciutats com Gavà han sabut treballar i mantenir amb esforç per part del pagesos i de les administracions tota una tradició de l’agricultura i la pagesia que és molt important pel medi ambient i pel nostre present i futur, i per tant crec que és molt important recolzar als pagesos que continuen treballant la terra per tal que això no és perdi”.

Raquel Sánchez, de la seva banda, ha afegit que “és un orgull tenir visitants com la Núria Marín, que és l’alcaldessa de la segona ciutat de Catalunya”. Sánchez ha aprofundit en aquest sentit en recordar que “nosaltres moltes vegades també ens aprofitem de l’influx de Barcelona i de grans ciutats properes com l’Hospitalet que també són motors per la nostra economia i pel nostre territori, i per tant aquesta és una bona oportunitat per explicar la nostra Fira d’Espàrrecs que sens dubte és un dels grans atractius de la nostra ciutat”.